Mureș. Accident între un camion și un microbuz cu un mort și doi răniți Recomandat

Mureș. Accident între un camion și un microbuz cu un mort și doi răniți

Un șofer a murit și alte două persoane au fost rănite în urma unui accident între un camion cu semiremorcă și un microbuz, produs sâmbătă dimineața pe DN 13 în localitatea Saschiz, județul Mureș.

Potrivit ISU Mureș, accidentul s-a produs între un camion cu semiremorcă ce transporta celuloză și în care se aflau două persoane și un microbuz în care se afla o singură persoană.

Șoferul microbuzului a rămas încarcerat.

Una dintre victimele care se aflau în cabina camionului la momentul producerii accidentului, de sex feminin, conștientă și cooperantă, care prezenta leziuni grave, a fost preluată de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată de urgență la UPU Târgu Mureș.

Șoferul camionului nu a suferit leziuni majore și a fost asistat medical la fața locului de echipajul SMURD.

”În urma unui apel primit prin DIAU 122, am fost solicitați să intervenim în jurul orei 04:30, la un accident rutier petrecut în localitatea Saschiz.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj medical SAJ.

Sosite la fața locului echipajele au constatat faptul că accidentul s-a produs între un autotren ce transporta celuloză în care se aflau două persoane, răsturnat pe carosabil și un microbuz în care se afla o singură persoană, pentru care a fost necesară intervenția imediată a echipajului de descarcerare.

Victima, de sex masculin, inconștientă, a fost extrasă în cel mai scurt timp dintre fiarele contorsionate, însă din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarată decedată de medicul prezent la fața locului.

Una dintre victimele care se aflau în cabina autotrenului la momentul producerii accidentului, de sex feminin, conștientă și cooperantă, care prezenta leziuni grave, a fost preluată de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată de urgență la UPU Târgu Mureș.

Conducătorul autotrenului nu a suferit leziuni majore și a fost asistat medical la fața locului de echipajul SMURD B2. Se acționează pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii incendiilor și pentru îndepărtarea efectelor negative produse”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.