Mașină, „prinsă la înghesuială” de un autobuz. Cum a fost posibil? Recomandat

Mașină, „prinsă la înghesuială” de un autobuz. Cum a fost posibil?

Un autobuz CTP ar fi lovit o mașină care a încercat să efectueze un viraj strâns pe o stradă din oraș. În urma manevrei, autoturismul cu numere de Cluj a fost avariat.

Momentul a fost surprins de către un cetățean aflat în trafic și apoi publicat pe o rețea de socializare.

Oamenii au dezbătut cazul în secțiunea de comentarii și au presupus că e posibil ca accidentul să fi fost intenționat.

„Acolo e interzis pentru mașini, doar autobuzele pot circula, eu cred că intenționat a intrat în mașina mică să îl învețe minte...”, a punctat un clujean care consideră că șoferul autobuzului a încercat să îi ofere o lecție mai dură conducătorului autoturismului.

„Am să îmi exprim propria părere, fiind conducător auto de camion, deși știu că unii nu o să fie de acord cu ea! Într-adevăr mașinile mici se bagă în viraje strânse, unde ar trebui să aștepte, dar eu zic că este vina conducătorului de autobuz, deoarece putea și el să aștepte, un minut, și ei greșesc destul de des,” se arată într-o remarcă care susține că șoferul CTP are partea sa de vină.

„Este adevărat că și profesionistul trebuie să se uite în oglindă. Așa că aș da vina comună. Șoferul cu autoturismul trebuie să conducă preventiv (autobuzul era intrat în acea manevra) și consider că autoturismul trebuia să frâneze mai la distanță), dar dacă nu este în stare să anticipeze această manevră consider că trebuie pedepsit, nu are experiență și este un îngâmfat în trafic la fel și șoferul de autobuz și-a arătat mușchii”, a mai comentat pe marginea subiectului un alt clujean. (stiridecluj.ro)


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.