Malu Spart. Un băiețel de 4 ani și tatăl lui, morți în mașina strivită de un camion intrat pe contrasens Recomandat

Malu Spart. Un băiețel de 4 ani și tatăl lui, morți în mașina strivită de un camion intrat pe contrasens

Un băiețel de doar 4 ani și un bărbat de 40 de ani și-au pierdut viața în urma unui grav accident rutier care a implicat un camion, petrecut ieri pe DJ 601, în zona pădurii Malu Spart.

În eveniment au fost implicate un autoturism și un autotren, a scris ISU Giurgiu pe pagina de Facebook a instituției. Echipajele de pompieri și cele medicale ajunse la fața locului au făcut tot posibilul pentru a-i ajuta pe toți cei implicați în accident, însă, din nefericire, pentru cei doi nu s-a putut face nimic. O pasageră a autoturismului, găsită încarcerată și inconștientă, se luptă acum pentru viața sa, fiind transportată cu elicopterul SMURD la spital. „În autoturism se aflau trei adulţi şi un copil, iar în TIR, doar şoferul. Conducătorul autoturismului şi o pasageră au fost găsiţi încarceraţi şi au fost extraşi din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire şoferul, în vârstă de 40 de ani şi un băieţel în vârstă de 4 ani au decedat în urma acestui eveniment.
Echipajele medicale au preluat o femeie, în vârstă de 35 de ani, pasageră în autoturism, inconştientă şi îi acordă primul ajutor. Cea de-a patra persoană din autoturism, o femeie de 37 de ani, a suferit un atac de panică”, transmite ISU Giurgiu. Alexandru Stamte a relatat și el pe Facebook că împreună cu fratele lui, Cătălin, a intervenit la locul acidentului și a acordat primul ajutor victimelor. El spune că în zonă nu e semnal și a fost foarte greu să fie apelat numărul de urgență 112. În plus, bărbatul mai relatează că la volanul TIR-ului era un șofer bulgar care circula cu viteză excesivă și a intrat pe contrasens într-o curbă, direct în autoturismul care venea din sens opus și circula regulamentar. „Soferul bulgar al acelei dube, avea viteză excesivă. În curbă, a pierdut controlul si a intrat pe contrasens, unde a distrus o mașină care circula regulamentar. Între victimele acestui accident, printre decedați se afla si un copil de aproximativ 5 ani! N-a avut nicio șansă!”

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.