Logan, strivit între două camioane. Femeia de la volan a scăpat cu viață Recomandat

Logan, strivit între două camioane. Femeia de la volan a scăpat cu viață

O femeie a scăpat cu viaţă, astăzi, dintr-un Logan strivit complet de două camioane, după un accident pe centura din Craiova.

Cumplitul accident s-a produs în această după-amiază, pe DN 65F, respectiv pe Centura de Nord din Craiova, acolo unde un autoturism marca Dacia Logan, condus de o femeie, a fost spulberat din spate de un camion.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost strivită complet.

Mai mult, după primul impact, Loganul a fost proiectat într-un alt camion, astfel că a fost lovit şi în partea din faţă.

 Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, DN 65 F, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că, pe Centura de Nord a Craiovei, un TIR, condus de un bărbat, cetăţean ucrainian, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa, condus de o femeie, şi care, în urma impactului a fost proiectat către înainte, într-un alt camion. Conform sursei citate, în urma evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii celor două camioane au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. (antena3.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.