Licitația CNAIR pentru construirea Drumului Expres Oradea – Arad, deblocată pentru două trei tronsoane Recomandat

Licitația CNAIR pentru construirea Drumului Expres Oradea – Arad, deblocată pentru două  trei tronsoane

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a deblocat pentru două dintre cele trei tronsoane ale DX Oradea - Arad procedurile de licitație pentru găsirea constructorilor care să realizeze lucrările, și anume pentru loturile I (Oradea - Salonta) și III (Chișineu Criș - Arad).


Potrivit sistemului electronic de achiziții publice, SICAP, licitația a fost reluată de către CNAIR pentru construirea tronsonului Oradea – Salonta, procedura fiind „în desfășurare”, iar ofertele din partea firmelor interesate pot fi depuse până la data de 12 iunie.

Pentru acest lot, licitația fusese suspendată după ce una dintre firmele interesate, Strabag, cea care a realizat drumul de legătură dintre centura Oradea și Autostrada Transilvania care va face parte din DX Oradea – Arad, a câștigat o contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Acestui tronson, de 33,7 km, i se va adăuga un drum de legătură între Salonta și DN 79 Oradea – Arad, care va funcționa ca ocolitoare a orașului, în lungime de 5,3 km.
În plus, datorită a două bretele ce însumează 2,75 km, de pe centura Sânmartin a fost asigurat accesul atât către cartierele Tineretului și ANL din localitate, aflate de o parte și de alta a șoselei naționale, cât și spre satul Haieu.


CARAVANA SCANIA 2024


VERSUS SO3E05

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.