Italia. Șofer profesionist român, prins de patron când fura motorina din camion Recomandat

Fotografie de arhivă cu scop strict ilustrativ Fotografie de arhivă cu scop strict ilustrativ

Un șofer profesionist român a fost prins în timp ce fura motorină din rezervorul unui camion.

Din câte se pare, șoferul era bănuit de mai mult timp de patron. În urma calculelor făcute, patronul a stabilit că românul a sustras aproximativ 1300 de litri de motorină. Din câte se pare, acesta colabora cu un alt șofer de origine moldoveană.

Agenții secției de poliție San Giovanni din Persiceto l-au arestat pe românul de 30 de ani și au început anchetarea unui cetățean moldovean pentru furt calificat.

Povestea a apărut atunci când patronul unei firme de transport și logistică a luat la cunoștință de lipsa excesivă de combustibil din companie, în jur de 1300 de litri (o valoare de 2500 de euro), care nu era justificată conform consumului normal de combustibil al vehiculelor folosite de angajați, relatează presa italiană.

Astfel, patronul a devenit mai atent și a început să-l supravegheze pe român. În momentul în care l-a văzut pe acesta furând motorină, patronul a chemat poliția.

Astfel, românul de 30 de ani a fost prins în flagrant. Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au putut interoga și prinde chiar în timpul faptei pentru că șoferul nu terminase încă "operațiunea".


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.