Italia. Șofer profesionist român, prins cu o alcoolemie record pe autostradă Recomandat

Italia. Șofer profesionist român, prins cu o alcoolemie record pe autostradă

Un șofer profesionist român a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prins cu o alcoolemie record pe o autostradă din Italia.

Românul a fost dat în vileag de alți participanți la trafic care au reclamat că autotrenul pe care îl conducea se deplasa într-un mod haotic.
Conform You TVRS, polițiștii și-au dat seama și ei de situație când au văzut că autocamionul se deplasa din când în când pe diagonală, ocupând cele trei benzi și chiar și banda de urgență.
Polițiștii au încercat pe o distanță de 10 kilometri să-l convingă pe șofer să oprească autovehiculul, pentru a nu mai pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic.
Semnalele audio și cele luminoase nu l-au convins pe șoferul român să oprească, astfel că polițiștii italieni au blocat camionul cu mare dificultate.
Oamenii legii au remarcat din prima că șoferul român prezenta un comportament dubios și s-a împleticit încă din momentul în care a coborât din cabină.
Testul de specialitate a relevat că românul avea o alcoolemie de 2,73 la mie, cu mult peste limita legală.
Românul este cercetat penal. A rămas fără permisul de conducere, iar camionul a fost indisponibilizat cel puțin până la finalul anchetei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.