ITALIA. ȘOFER PROFESIONIST, ARESTAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR CU O FURCULIȚĂ Recomandat

ITALIA. ȘOFER PROFESIONIST, ARESTAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR CU O FURCULIȚĂ

Un șofer de camion și-a rănit grav colegul cu o furculiță alimentară în timpul unei dispute care a avut loc, în pauza de prânz, într-o cantină din nordul Italiei.

La Torino, Italia, o dispută între doi șoferi profesioniști, în timpul pauzei de prânz, a escaladat până la vărsare de sânge, potrivit trucker.de. Unul dintre ei este acum în spital, iar celălalt se află în arestul poliției pentru tentativă de omor.
Totul a început chiar înainte de weekend, cu o ceartă aprigă la ora prânzului. Doi șoferi de camion, care sunt angajați la aceeași companie de transport, s-au luptat atât de greu la cantina din Volpiano (Torino), încât disputa a escaladat ulterior. Unul dintre ei, potrivit presei italiene, și-a atacat colegul cu o furculiță alimentară și l-a rănit grav.
Victima a suferit răni periculoase pe braț și abdomen, astfel încât a trebuit să fie dus la un spital din Torino cu elicopterul de salvare. Prognosticul său este în prezent neclar din cauza pierderilor severe de sânge, dar este descris ca fiind „grav”. Se spune că tânărul de 43 de ani este în pericol.
Atacatorul, în vârstă de tot 43 de ani, a fost prins de carabinieri când era pe punctul de a urca în propriul camion și a părăsi sediul companiei. Acum trebuie să răspundă pentru tentativă de omor. Ancheta poliției este în desfășurare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.