Închisoarea pentru un șofer de camion care a circulat fără card tahograf Recomandat

Închisoarea pentru un șofer de camion care a circulat fără card tahograf

Un șofer profesionist care a falsificat înregistrările tahograf pentru a-și conduce ilegal camionul pentru mai mult timp a fost închis.

James Bentley, în vârstă de 49 de ani, din Pullan Street, Bradford, era șofer de camion pentru Apollo Beds la momentul în care a fost oprit anul trecut și i-au fost verificate înregistrările tahografului.

Regulile sunt concepute pentru a preveni oboseala la volan pentru șoferii de vehicule comercial de marfă și implică maximum 4,5 ore de condus înainte de a fi necesară o pauză.

Polițistul Alex Menary l-a avertizat pe Bentley că efectul ar putea fi transformarea camionului într-o „armă letală”, pentru cp nu respectă regulamentele.

Bentley a recunoscut cinci capete de acuzare. El a fost condamnat în total la șase luni de închisoare, iar acum este probabil să se confrunte cu o audiere de conduită în care permisul său de transport vehicul comercial poate fi suspendat sau revocat.

Au existat cinci cazuri, între 1 februarie și 10 martie, când datele au arătat că Bentley fie a introdus două carduri de șofer separate în tahograful digital, fie a condus fără card.



CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.