Încă un camion s-a înfipt în Pasajul Unirii, deși intrările sunt păzite de poliție

Încă un camion s-a înfipt în Pasajul Unirii, deși intrările sunt păzite de poliție

Ziua și incidentul, în Pasajul Unirii din București. Dacă ieri a început să plouă prin tavan, la doar 4 luni de la renovare, astăzi încă un vehicul s-a înfipt în plafon, deși ambele intrări în pasaj sunt păzite Non-Stop de poliție după accidentul de autocar în care a murit un om.

După tragicul accident de autocar în care un turist grec și-a pierdut viața, intrările în Pasajul Unirii sunt păzite Poliția Locală Sector 4. Câte un echipaj stă în dreptul fiecărei intrări cu girofarul autospecialei pornit, măsoară din ochi vehiculele aflate în trafic și le opresc pe cele care li se pare că sunt prea înalte. Astfel, pe 29 decembrie, a fost evitat un incident cu un TIR turcesc.

Joi, 12 ianuarie, însă, pe ploaie, cu geamurile mașinii de poliție probabil aburite, agenții nu s-au prins la timp că un camion înalt ar putea avea probleme în pasaj și n-au reșit să-l oprească.

Vehiculul a trecut de limitatoarele de înălțime, a intrat în pasaj, a rulat câteva zeci de metri și s-a înfipt în tavan pe la mijloc.

„Pasajul Unirii, sensul dinspre Bd. Marăsesti catre Piața Universității, o autoutilitară a rămas blocată în interiorul pasajului. La fața locului au fost direcționați polițiști rutieri, pentru asigurarea măsurilor de fluență. În acest moment, traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație”, a anunțat Brigada Rutieră a Capitalei.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.