În trei ore, au fost reţinute 95 de permise şi s-au dat 144 de amenzi

În trei ore, au fost reţinute 95 de permise şi s-au dat 144 de amenzi

Poliţiştii din Capitală au acţionat, marţi, pentru depistarea şoferilor care nu acordă prioritate pietonilor şi au reţinut, în trei ore, 95 de permise, fiind aplicate 144 de amenzi.


”Astăzi, 4 februarie a.c., în intervalul orar 16.00-19.00, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe principale artere cu risc rutier ridicat din municipiul Bucureşti pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă obligaţia de a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni. Totodată, acţiunea a avut scopul de a-i determina pe aceştia să adopte o conduită responsabilă atunci când se deplasează pe drumurile publice”, a transmis, marţi seară Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit sursei citate, au fost aplicate un număr 144 de sancţiuni contraventionale, în valoare de peste 75.020 lei, şi au fost reţinute 95 permise de conducere, cele mai multe pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public (85). Alte opt permise au fost reţinute pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.