În ce oraș din România nu mai ai voie cu camionul? Recomandat

În ce oraș din România nu mai ai voie cu camionul?

Primarul Reșiței deviază traficul greu pe minicentura pe care o va construi de la Km 8 cu coborâre în parcul industrial pe Valea Țerovei.

Aleșii reșițeni au aprobat în ședința ordinară de astăzi noii indicatori tehnico-economici pentru proiectul tehnic ce are în vedere realizarea unei legături rutiere între Drumul Național 58 și zona industrială Valea Țerovei.

Drumul are o lungime de cinci kilometri și va ajunge până în zona fostei uzine cocsochimice, a haldei de zgură și parcului industrial.

Referindu-se la acest proiect, prin care se va realiza descongestionarea traficului greu din Reșița, prin dirijarea lui pe o rută ocolitoare, primarul Ioan Popa a precizat că sumele pentru realizarea sa sunt eligibile, la fel și cele pentru exproprieri.

„Este un drum care va pleca de la Kilometrul 8 – pe Valea Țerovei, spre fosta uzină cocsochimică. Un drum de cinci kilometri, în special pentru traficul greu și care va decongestiona Calea Caransebeșului și nu vom mai veni cu TIR-uri pe zona respectivă. Este un proiect care se va realiza pe fonduri europene, suntem prinși cu acesta la ADR Vest, e un proiect care însumează circa 6 milioane de euro. Vom avea și exproprieri aici, din fericire nu sunt valori mari pentru că vorbim despre terenuri agricole, și sunt eligibile și sumele din exproprieri, deci le vom recupera pe măsură ce avansăm cu proiectul”, a declarat Ioan Popa.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.