ILEANA STANA IONESCU A PREZENTAT GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2017 Recomandat

ILEANA STANA IONESCU A PREZENTAT GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2017

Gala Premiilor Revistei TIR 2017 a avut doi prezentatori de excepţie: marea doamnă a scenei şi ecranului românesc Ileana Stana Ionescu şi directorului general al companiei Vesta Investment, Radu Spirea.

 

Peste 300 de persoane din industria transporturilor şi activităţile conexe, precum şi un mare număr de oficiali au participat la Gala Premiilor Revistei TIR, care a avut loc, pe 25 noiembrie 2016, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase".
În acest an, s-au decernat premii pentru 12 categorii. Pentru primele nouă categorii, câştigătorul a fost stabilit în urma voturilor exprimate de către un juriu format din membrii Consiliului Director al UNTRR şi reprezentanţii companilor partenere ale evenimentului.

Ileana Stana Ionescu: "Pentru că suntem la "Oscarurile Transporturilor" româneşti, îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni în domeniul transporturilor, logisticii şi vehiculelor comerciale.
Radu Spirea: la Gala Premiilor Revistei TIR se ţine cont de întreaga activitate a celor nominalizaţi. În acest an, au votat pentru acordarea premiile de excelenţă din transporturi, membrii Consiliului Director al UNTRR precum şi partenerii evenimentului. Pentru a deschide gala, îl invit pe scenă pe Cătălin Homor, director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru a decerna primul premiu.

PREMIUL PENTRU ECOLOGIE: MERCEDES-BENZ URBAN TRUCK
Cătălin Homor a decernat premiul: „Mă simt onorat să fiu alături de dumnevoastră şi să am onoarea de a decerna un premiu important la categoria Ecologie. Este acordat unui mare producător german, care şi-a propus ca, în câţiva ani, acest uimitor camion electric de distribuţie să intre în producţia de serie. Doamnelor şi domnilor, „Premiul pentru Ecologie” la Gala Premiilor Revistei TIR 2017 revine Mercedes-Benz Urban Truck”.
Adina Enache, Marketing & PR Communication Trucks la Mercedes-Benz România : „Noi suntem parteneri ai Revistei TIR. Le mulţumim că ne-au invitat şi anul acesta să le fim alături. Este o onoare să primim Premiul pentru Ecologie cu acest camion, pe care sperăm să îl vedem cât mai curând pe drumurile publice. Din păcate, noi credem că posibilitatea ca acest lucru să se întâmple în România este destul de departe. Nu ştiu dacă sunteţi familiarizaţi cu conceptul de Urban eTruck. Vă invităm pe site-ul nostru să descoperiţi informaţii despre el”.

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN VAN: MAN TGE
Costel Dorin Ştefan, inspector de stat şef al ISCTR: „Este un model lansat în acest an. Cel mai bun Van 2017 este MAN TGE”.
Marian Cochior, MAN Finance: „Bună seara. Vin din partea grupului Volskswagen şi reprezentativ MAN Finance. Vă mulţumim pentru acest premiu. Într-adevăr, este un van este dezvoltat pe platforma Volkswagen Crafter, un model bine vândut al grupului nostru. Şi o informaţie. Din septembrie anul trecut, MAN, importatorul din Româna MHS Truck&Bus, împreună cu Porsche Finance Group dezvoltă o platformă de finanţare numită MAN Finance, deci practic importatorul are propriul lui finanţator".

PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ REMORCĂ SAU SEMIREMORCĂ: SCHMITZ CARGOBULL
Aurelia Surulescu, director General Autoritatea Rutieră Română: „Vă reamintesc că anul trecut tot la Gala organizată de revista TIR, domnul Emil Pop ne-a făcut o surpriză. L-a invitat pe domnul Iliescu (evenimentul a fost prezentat de Cristian Greţcu, fost component al trupei Divertis şi un imitator al fostului preşedinte, n.red). A fost o mare emoţie din partea mea. Am încercat să îi întorc emoţia şi să îl invit, azi, pe domnul Trump. L-am aşteptat până la această oră, dar nu a venit. Îmi cer eu scuze în numele domnului Donald Trump şi sper ca data viitoare să mă ţin de această surpriză. Doamnelor şi domnilor, când spunem tehnologie, trailere spunem ceva cool şi de calitate. Deci, premiul merge la Schmitz Cargobull”.
Eugen Stan, director general Schmitz Cargobull România: „Vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru şansa de a primi acest premiu şi îi invit, totodată, pe cei interesaţi să intre pe site-ul nostru să afle mai multe informaţii. Ne bucurăm să vindem aceste produse, să le aducem pe piaţa românească”.

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN AUTOBUZ SAU AUTOCAR: MRCEDES CITARO NGT
Dorin Lungu, vicepreşedinte UNTRR a decernat premiul : "Mercedes Citaro NGT este cel mai bun autobuz sau autocar din 2017".
Distincţia a fost ridicată de Adina Enache, Marketing&PR Communication Trucks la Mercedes-Benz România.

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN CAMION: NEXT GENERATION SCANIA
Comisar şef Florentin Brăcea, directorul Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR a înmânat premiul: „Mulţumesc pentru invitaţia la acest eveniment, care a devenit o tradiţie. Cel mai bun camion nu poate fi decât Next Generation Scania”.
Mihai Paşol, director de Marketing Scania România: „Ne bucurăm că Poliţia ne înmânează acest premiu. Sper să fiţi indulgenţi cu Scania. Anul acesta este important pentru Scania. Împlinim 125 de ani de existenţă. Am lansat un superprodus, după 10 ani de muncă. 4.000 de ingineri au fost implicaţi în realizarea lui şi peste două miliarde euro investite. Mulţumim organizatorilor, tuturor celor care au votat Scania şi sperăm să facem treabă bună împreună şi anul viitor”.

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN TRANSPORTATOR PUBLIC: CTP CLUJ
Adrian Oţet, director vânzări Autobuze şi Autocare, Scania România: "Îl felicit pe Emil Pop şi echipa lui pentru tot ceea ce fac în domeniul transporturilor. Premiul se acordă CTP Cluj".
Oana Oaida, CTP Cluj: "Vă mulţumim pentru premiu. Suntem onoraţi".


PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ FIRMĂ TRANSPORT CĂLĂTORI DIN ROMÂNIA: PLETL
Eugen Stan, director general Schmitz Cargobull a decernat premiul: „Am plăcerea de a anunţa cea mai bună firmă de transport călători, care este Pletl”.
Gheorghe Pandelea, director Tehnic Pletl: „În numele domnului Pletl, care nu a putut ajunge, vă mulţumim pentru aprecierea acordată şi sperăm ca şi pe viitor să fim la fel de buni în serviciile pe care le oferim”.
PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ FIRMĂ DE TRANSPORT MARFĂ: INTERNATIONAL LAZĂR COMPANY
Adina Enache, Marketing & PR Communication Trucks la Mercedes-Benz România a decernat premiul: „Nu este nicio surpriză că această companie este onorată cu acest premiu. Este vorba de munca unor oameni competenţi şi dedicaţi activităţii pe care o fac şi natural ei devin exemplu pentru celelalte companii. Nu putem decât să ne bucurăm că sunt partenerii noştri şi să credem că ne vom înţelegem bine cu ei şi pe viitor.”
Bogdan Militaru, director comercial International Lazăr Company: „International Lazăr Company vă mulţumeşte. Suntem mândri că ne consideraţi buni şi întreaga echipă International Lazăr Company vă mulţumeşte”.

PREMIUL PENTRU LOGISTICĂ: FM LOGISTIC
Premiul a fost decernat de către Zsombor Vajda, Director Vânzări Deltabloc România: "Pentru al doilea an consecutiv...
FM LOGISTIC câştigă premiul pentru CEA MAI BUNĂ FIRMĂ DE LOGISTICĂ".
"Mulţumim Revistei TIR celor care ne-aţi votat şi ne susţineţi în continuare. Mulţumim din partea întregii echipe FM Logistic, a directorului general Cătălin Olteanu care nu a putut să ajungă", .

PREMIUL VESTA INVESTMENT: ALINA BURLACU
Anca Avramescu, Marketing and PR Manager la Vesta Investment a deernat premiul: „Vesta Investment îi oferă doamnei Alina Burlacu premiul pentru merite deosebite în asigurarea siguranţei rutiere şi pentru aportul determinant în oganizarea cursurilor de auditori de siguranţă rutieră”.
Alina Burlacu, consilierul Premierului Dacian Cioloş pentru Infrastructură şi Siguranţă Rutieră: „Mulţumesc pentru invitaţie şi pentru premiu. Mă simt onorată să reprezint Guvernul aici şi, aşa cum toţi am simţit, a fost un an cu multe provocări, cu multe dificultăţi. Ne-am asumat ceva la începutul anului. Zic că ne-a şi reuşit o parte. Strategia Naţională de Siguranţă Rutieră o avem, în sfârşit, după ce ani de zile a fost în elaborare şi, respectiv, în avizare. Acum o lună de zile a fost prezentată şi aprobată de Guvern. Am reuşit deblocarea Legii 265/2008, care era blocată de ani de zile.
Primele cursuri de auditori în siguranţa rutieră sunt acum în desfăşurare cu o serie de 50 de persoane. Am reuşit să facem ceva pentru siguranţa rutieră şi sper să se şi vadă aceste măsuri, pentru ca numărul accidentelor să scadă”.


PREMIUL PENTRU OMUL ANULUI 2017 ÎN TRANSPORTURI: GEORGE NIŢĂ
Alina Anton Pop, director de Marketing şi PR revista TIR a înmânat premiul: „Vă mulţumesc că aţi venit în număr mare şi la această Gală. Vă doresc să aveţi sărbători fericite, să vină şi la dumneavoastră Moş Crăciun şi să aveţi un an 2017 frumos. Omul Anului 2017 în transporturi este directorul general al unei companii fanion în transporturile agabaritice de la noi. Este domnul George Niţu, directorul general Holleman”.
George Niţă, Omul Anului 2017 în Transporturi: „Mulţumesc organizatorilor, revistei TIR care organizează de atâta timp aceste evenimente. Sunt onorat pentru acest titlu şi sper să pot continua în acelaşi fel şi în viitor”.


PREMIIILE DE EXCELENŢĂ UNTRR ŞI IRU: ŞOFERII ROMÂNI PROFESIONIŞTI
Constantin Isac, director general adjunct UNTRR, a înmânat premiul:”Aşa cum bine ştiţi, cea mai importantă categorie de angajaţi în transportul rutier o reprezintă şoferii. Ca în fiecare an, UNTRR premiază alături de IRU Geneva profesionalismul în transporturile rutiere. Criteriile de acordare a diplomelor sunt experienţa profesională şi realizările deosebite. Asta înseamnă peste 20 de ani fără întrerupere în exercitarea profesiei, minim un milion de kilometri efectuaţi în transportul naţional şi internaţional. Al doilea criteriu: loialitatea, şoferii lucrează la aceeaşi companie de transport de cel puţin cinci ani. Al treilea criteriu: siguranţa rutieră şi respectarea legii, şoferul nu a provocat nici un accident în ultimii 20 de ani şi nu a încălcat în mod grav reglementările rutiere şi administrative din ţară sau statele tranzitate. Premiile de excelenţă au ca scop recunoaştrea internaţională a celor mai buni şoferi profesonişti care s-au remarcat prin realizări profesionale deosebite în cadrul firmelor de transport membre UNTRR în care lucrează. Anul acesta, diploma de onoare IRU 2016 a fost oferită unui număr de 10 şoferi români angajaţi ai următoarelor companii membre UNTRR. Şoferii premiaţi de UNTRR se numără printre cei 1.157 de şoferi profesionişti de camioane, autobuze şi autocare din 25 de ţări din întreaga lume care au primit diploma de onoare IRU 2106, acordată de preşedinţia IRU la Geneva pentru a onora excelenţa în exercitatea profesiei de conducător auto şi realizările deosebite în domeniul siguranţei”.
Şoferii: de la compania Com Divers Auto SA, pentru Antoală Daniel Mihai; de la Rombus Transport SRL, domnii Nicolae Nicu şi Vasilescu Ştefan; de la Dacos SRL, domnul Carianopol Dan Adrian; de la Carmen Impex TM SRL, domnii Ciucă Dănuţ şi Voinea Adrian; de la fima Comati PSG, domnii Anderei Dan şi Iordache Aurel Lucian; de la firma H.Essers, domnii Puşcaş Lucian şi Codoban Mircea.

PREMIUL PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE: LILIANA SARAFIDIS
Emil Pop, director general al revistei TIR: „Într-o lume a bărbaţilor, o doamnă a reuşit să construiască una dintre cele mai profitabile firme de transport de persoane. Premiul pentru întreaga activitate merge anul acesta la doamna Lilian Sarafidis, director general Lilian Express”.
Lilian Sarafidis: „Bună seara, mulţumesc foarte mult. Surpriza este mare, pentru că se împlinesc 20 de ani de implicare în ceea ce fac, singură, cu băiatul meu şi angajaţii. Mulţumesc instituţiilor care ne ajută foarte mult”.

SURPRIZA ARR
Aurelia Surulescu, director general Autoritatea Rutieră Română, a urcat pe scenă pentru că le-a pregătit organizatorilor evenimentului o surpriză: „Pentru că sunt obişnuit să ies din tipare, îl invit alături de mine pe directorul general al revistei TIR, Emil Pop. În drum spre acest eveniment m-am întâlnit cu Moş Crăciun, care a început deja să alerge. Am o surpriză pentru domnul Emil Pop şi trebuie să o îndeplinesc. Vă garantez că domnul Emil Pop nu ştie nimic. Doamnelor şi domnilor, în viaţă, aşa cum ne place să primim trebuie să şi dăruim. De aceea, daţi-mi voie să îi înmânez domnului Emil Pop o diplomă pentru implicare, recunoaştere în siguranţa rutieră. Să vă ţină Dumnezeu obiceiul bun. Vă suntem alături din toate punctele de vedere”.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.