IAA HANNOVRA 2020 - CEL MAI MARE TÂRG DE VEHICULE COMERCIALE DIN EUROPA A FOST ANULAT Recomandat

IAA HANNOVRA 2020 - CEL MAI MARE TÂRG DE VEHICULE COMERCIALE DIN EUROPA A FOST ANULAT

Riscul pentru sănătate cauzat de virusul Covid-19 și măsurile pe care toate țările le iau pentru a-și continua progresul au fost cauzele care au provocat anularea IAA Hanovra 2020, cel mai mare târg de vehicule comerciale (camioane, autobuze și autoutilitare) din Europa și unul dintre cele mai importante din lume.

Recunoscut drept cel mai mare punct de întâlnire european și mondial pentru a afla principalele noutăți din lumea vehiculelor comerciale și industriale, VDA (asociația germană a producătorilor de vehicule comerciale) și organismul organizator al târgului au luat decizia de a nu organiza manifestarea în 2020.
Coronavirusul a demonstrat importanța rolului vehiculelor de transport, atât a mărfurilor, cât și a călătorilor, în supraviețuirea populației, cu atât mai mult, într-o perioadă atât de delicată ca cea pe care o traversează lumea. Oamenii trăiesc la limită, în casele lor, dar cu acces la alimente, medicamente și necesități de bază. Cu toate acestea, aceasta are un impact extraordinar și asupra supraviețuirii multor companii din sectorul auto.
"Nu vedem posibilitatea de a continua cu planurile noastre de a organiza acest show în acest an în formatul său tradițional, ca platformă expozițională pentru vizitatori și expozanți", a comunicat VDA.
Multe țări au restricționat circulația persoanelor și este de așteptat ca aceasta să continue în lunile următoare. Târgul IAA de la Hanovra (Germania) urma să aibă loc în perioada 24-30 septembrie. Evenimentul reunește, la fiecare doi ani, mii de persoane (profesioniști din transportul rutier de marfă și persoane), ceea ce ar face imposibilă garantarea distanțării sociale între vizitatori și personalul mărcilor expuse.
Potrivit organizației, "a fost o decizie dificilă. Având în vedere situația din Europa și din întreaga lume, nu vedem posibilitatea de a continua cu planurile noastre de a organiza această expoziție în acest an în formatul tradițional ca platformă expozițională pentru vizitatori și expozanți" .
VDA a informat deja despre această decizie companiile expozante, precum și companiile prestatoare de servicii. Acest lucru a fost realizat pentru a reduce la minimum pierderile sau cheltuielile pe care le-ar fi suportat. Organizația a anunțat că următoarea ediție va avea loc în septembrie 2022.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.