I-a furat 1.500 euro șoferului autocarului în care călătorea

I-a furat 1.500 euro șoferului autocarului în care călătorea

Bărbatul din Iași prins de oamenii legii după ce a furat 1.500 de euro, în autogara Arad, i-a furat tocmai de la șoferul autocarului în care călătorea.


În jurul orei 11, în urma unui apel 112, jandarmii arădeni au fost sesizați de către șoferul unui autocar cu privire la faptul că, pe timpul cursei, acestuia i-a fost sustrasă suma de 1.500 de euro. Echipajul de jandarmerie s-a deplasat la locul sesizării, autogara de pe Calea 6 Vânători din municipiul Arad și au fost întâmpinați de către apelant, care le-a declarat faptul că i-au dispărut din portmoneu 1.500 de euro.
Conform jandarmilor arădeni, șoferului i s-a părut suspect faptul că momentul în care a observat că îi lipsesc banii coincide cu momentul în care bărbatul din Iași, care ocupa locul din spatele lui, a preferat să se mute pe un loc mai îndepărtat din autocar.
„În urma verificărilor a fost identificat autorul faptei, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, asupra căruia, pe timpul efectuării controlului corporal, a fost găsită suma de 1.500 de euro. În acest caz, pe numele bărbatului au fost întocmite acte de sesizare pentru infracțiunea de furt și au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.