Harghita. Șofer profesionist român, decedat într-un accident cu două camioane Recomandat

Harghita. Șofer profesionist român, decedat într-un accident cu două camioane

Un şofer a decedat şi un altul a fost rănit, joi dimineaţa, într-un accident petrecut pe DN 13 B, în zona localităţii Borzont din judeţul Harghita.

Două camioane s-au ciocnit, în dimineața zilei de 26 noiembrie 2020, pe DN 13B. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, din primele cercetări este vorba de o coliziune frontală între cele două autoutilitare de transport marfă.
Două echipaje de descarcerare și prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni au intervenit la un accident rutier produs pe DN 13B, km 33+650, localitatea Borzont, ca urmare a unei coliziuni între două autocamioane. În urma impactului, au rezultat două victime încarcerate, cei doi șoferi.
Din nefericire, unul a suferit leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat. După acordarea primului ajutor calificat la fața locului, cel de-al doilea conducător auto a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru investigații medicale suplimentare.
Totodată, pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele acumulatorilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.