Grindeanu amenință că aduce oameni competenți la Ministerul Transporturilor

Grindeanu amenință că aduce oameni competenți la Ministerul Transporturilor

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu anunţă că va începe recrutarea unor echipe manageriale performante pentru toate companiile aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor, fiind semnat acordul cadru cu cele două firme care vor recruta membrii Consiliilor de Administraţie.


" Începem recrutarea unor echipe manageriale performante pentru toate companiile aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor! Am semnat Acordul Cadru cu cele două firme care vor recruta membrii Consiliilor de Administraţie. Procesul de recrutare se va desfăşura în regim de concurenţă între cele două firme câştigătoare", a scris Grindeanu pe Facebook.

El precizează că selecţia candidaţilor se va derula transparent, în conformitate cu prevederile OUG 109/ 2011 / Legea 111/2016 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.
"Vreau să construim echipe manageriale profesioniste, cu mandate de 4 ani, pentru a asigura continuitatea în managementul companiilor. Acest lucru va determina creşterea absorbţiei fondurilor europene, dar şi creşterea eficienţei financiare a companiilor! Astfel putem recupera decalajele de care suferă acum infrastructura din România", explică ministrul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.