Grindeanu pleacă de la Ministerul Transporturilor într-o lună Recomandat

Grindeanu pleacă de la Ministerul Transporturilor într-o lună

Sorin Grindeanu a spus că după rotația guvernamentală, care presupune și schimbul de ministere cu PNL printre care și ministerul Transporturilor, nu va mai rămâne în Guvern. Rotația va fi în aprilie - mai.

Ce a spus


Execuția la minsterul Transporturilor va fi dublă față de acum doi ani, 28 de miliarde. Faptul că noi anul trecut am semnat contracte de peste 10 miliarde de euro, pentru a da front de lucru pentru următorii ani, se va vedea în anii următori. În momentul în care semnezi aceste contracte ai nevoie de bugete din ce în ce mai mari și aceste lucruri se vor vede.

Anul acesta vor fi 100 de kilometri minim de autostradă sau drum expres. Anul viitor vor fi mai mulți pentru că în 2024 și 2025 se vor termina foarte multe contracte. În anul 2022, la Ministerul Transporturilor s-au semnat contracte cât în 5 ani la un loc.

De unde face Guvernul economie? La ministerul Transporturilor 80% din buget sunt pe investiții. Nu ai cum să tai așa ceva. Se vor face reduceri poate din zone unde procentul e cu totul altul, undei ai 80% cheltuieli curente și 20% investiții.


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.