Grav rănită după ce a izbit un TIR pe contrasens

Grav rănită după ce a izbit un TIR pe contrasens

Un grav accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc astăzi pe Drumul Național 6, între localitățile Zăgujeni și Constantin Daicoviciu.

Conform primelor informații se pare că un autoturism a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un TIR, acesta fiind lovit la rândul său din spate de un alt autotren.

Mașina era condusă de o femeie, care se deplasa din direcția Caransebeș spre Lugoj.

„O femeie de 22 de ani a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autotren. Șoferul acestuia a frânat și a fost lovit din spate de un alt autotren. Femeia este în stare gravă”, a confirmat pentru Reper 24, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Conform reprezentanților unității spitalicești, tânăra, care a devenit mamă în urmă cu doar două săptămâni, este internată la secția de terapie intensivă cu un traumatism cranio-cerebral închis. În prezent, tânăra este în stare stabilă, dar medicii evită să se pronunțe cu privire la evoluția acesteia.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.