Grav accident cu un camion și 2 mașini. A venit și descarcerarea Recomandat

Grav accident cu un camion și 2 mașini. A venit și descarcerarea

Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Bistriței din Dej. În incident au fost implicate două mașini și un TIR. Un bărbat a rămas încarcerat astfel că pompierii au intervenit imediat pentru ca acesta să fie scos în siguranță dintre fiare.

ISU Cluj: Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Bistriței din Dej. Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme și un autotren. Într-unul dintre autoturisme se află o victimă încarcerată. Mai exact, este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, conștient și cooperant. Salvatorii lucrează pentru extragerea acestuia. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Bărbatul a fost extras și primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ.

Update: Bărbatul a fost transportat la UPU.

IPJ Cluj: La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 18:40, un accident de circulație a fost înregistrat pe DN17 – E58, pe strada Bistriței din municipiul Dej. Conform cercetărilor preliminare efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Dej, care circula cu autoturismul dinspre o stradă secundară, în momentul pătrunderii pe DN17 – E58, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, fiind proiectat pe sensul opus de mers într-un ansamblu de vehicule. În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a fost transportat de urgență la spital, neputând fi testat cu aparatul etilotest. Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. (servuscluj.ro)


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.