Grafică Cum s-a petrecut accidentul din Vaslui în care o fetiță și un șofer au murit Recomandat

Grafică Cum s-a petrecut accidentul din Vaslui în care o fetiță și un șofer au murit

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție în Vaslui, după ce o mașină în care se aflau 13 persoane, între care 7 copii, s-a facut praf de un TIR.

Șoferul și o fetiță au murit pe loc, iar o alta, care abia implinise 5 ani, și un alt pasager s-au stins la spital. Conducătorul vehicului de mare tonaj oprise în drum, după ce fără voie a acroșat o căruță. În atelaj erau doi oameni, răniți și ei.

Accidentul s-a petrecut pe DN24A, lângă localitatea Popeni, din județul Vaslui. Cei 13 pasageri din autoturism - 6 adulți și 7 copii - mergeau se pare spre Bârlad, la un parc de distracții.

În calea lor, un TIR care a încercat să facă o depășire a acroșat o căruță după ce i-a agățat se pare cârligul din spate. A răsturnat-o pe partea dreapta, apoi TIR-ul a rămas de-a curmezișul drumului. Șoferul a coborât să-i ajute pe cei doi căruțași răniți. Timp în care autoturismul cu cele 13 persoane a intrat direct în spatele colosului oprit.

Șofer: Practic, nu l-a văzut. Probabil era pe telefon sau făcea orice altceva, dar nu era atent la drum. Neatenția costă foarte mult, o fracțiune de secundă.

O fetiță de doi ani a murit
În urma impactului, un copil de 2 ani din mașină și șoferul autoturismului au murit pe loc. A fost activat Planul Roşu de Intervenție, iar echipele de salvare au acordat primul ajutor celor 11 răniți. În ciuda eforturilor depuse de medici o fetiță care împlinise duminică 5 ani și un alt pasager s-au prăpădit. Alți doi copii au fost transferați în cursul nopții, în stare gravă, la Iași.

 

 
 
 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.