GERMANIA. UN ȘOFER PROFESIONIST A PIERDUT UN AUTOTURISM DE PE PLATFORMĂ Recomandat

GERMANIA. UN ȘOFER PROFESIONIST A PIERDUT UN AUTOTURISM DE PE PLATFORMĂ

Un autoturism literalmente "a căzut din camion", vineri, 12 iunie 2020, în mijlocul localității Neresheim din Germania, potrivit ziarului german Hz.de.

Șoferul profesionist spaniol conducea vineri, la ora 11:35, în zona vechii gări Dischinger Strasse din Neresheim, când s-a produs evenimentul: un autoturism a alunecat de pe platforma pe care fusese încărcat.
Potrivit poliției, conducătorul auto, în vârstă de 38 de ani, inițial nu a observat incidentul și a continuat să conducă. El a fost arestat ulterior de poliție în Utzmemmingen și informat despre situația în care era.
Mașina pierdută a căzut pe drum și a rămas acolo. Din fericire, evenimentul nu a pus în pericol participanții la trafic, potrivit unei note a poliției. Cu toate acestea, autoturismul căzut a fost puternic avariat.
Potrivit poliției, motivul pierderii autoturismului a fost faptul că mașina nu a fost asigurată corespunzător. În cele din urmă, șoferul camionului a ridicat din nou autovehiculul la bord și și-a continuat călătoria, după ce toate vehiculele au fost verificate pentru a se asigura că sunt asigurate corespunzător.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.