Germania. Șofer român de 22 de ani, ars de viu în duba cuprinsă de flăcări Recomandat

Germania. Șofer român de 22 de ani, ars de viu în duba cuprinsă de flăcări

Florin, un tânăr șofer român de doar 22 de ani, s-a stins la spital, la o săptămână după ce duba condusă de el a intrat într-un copac și a luat foc, relatează portalul german de știri Schwaebische.

Accidentul s-a produs în urmă cu zece zile pe o șoseaua L317, între Unterankenreute și Weingarten. Autoutilitara condusă de Florin S., un tânăr de 22 de ani din Ceahlău, lângă Bicaz, Neamț, a ieșit de pe șosea într-o curbă și s-a izbit violent de un copac. Imediat după impact, mașina a luat foc și Florin a rămas blocat în interiorul cabinei. Primii salvatori, scrie sursa citată, au încercat să îl scoată pe șofer din flăcări, dar n-au reușit, ușile fiind blocate, iar focul uriaș. Ardea atât cabina, în interior, cât și blocul motor.
În urma eforturilor celor patru echipaje de pompieri ajunse la locul tragediei (care la rândul lor au necesitat investigații medicale ulterioare din cauza inhalării fumului), tânărul nemțean a fost extras într-un final dintre fiarele mașinii și transportat la spital cu leziuni deosebit de grave. Avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și îi erau afectate căile respiratorii, iar după o săptămână, din nefericire, s-a stins la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.