GERMANIA. ȘOFER PROFESIONIST ROMÂN, PRINS ÎN TIMP CE FURA MOTORINĂ DE LA ALT CAMION Recomandat

GERMANIA. ȘOFER PROFESIONIST ROMÂN, PRINS ÎN TIMP CE FURA MOTORINĂ DE LA ALT CAMION

Un șofer profesionist român, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat, marți, 18 august 2020, în Germania, după ce a fost prins că fura motorină într-o parcare.

Polițiștii l-au prins în flagrant, în timp ce șoferul român de camion trăgea motorină dintr-un alt camion.
O patrulă de poliție din Neuburg a depistat un camion cu o semiremorcă care stătea lângă un alt camion parcat, în jurul orei 00:35, după miezul nopții, în parcarea B16 din Burgwaldberg. După sosirea polițiștilor, camionul românesc a plecat. Polițiștii au găsit deschis capacul de la rezervorul de combustibil al camionului parcat, potrivit Ingolstadt-reporter.de.
Camionul înmatriculat în România a fost oprit de poliție la intersecția B16 spre Oberhausen.
"Șoferul era un șofer român de 27 de ani", a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Neuburg. Și a adăugat: "O pompă cu furtun care ducea la rezervor era conectată la capul tractor.".
Ulterior, o verificare a arătat că rezervorul unui camion cu semiremorcă cu numere de înmatriculare germane a fost deschis și că 400 de litri de combustibil diesel au fost pompate din rezervor. Mai mult, și capacul rezervorului unui camion cu semiremorcă înmatriculat în Lituania a fost spart, dar, din fericire, niciun litru de motorină nu a fost scos.
Potrivit poliției, valoarea bunurilor furate este în jur de 400 de euro. Poliția a declarat pagubele materiale suferite pentru o sumă de aproximativ 100 de euro.
Șoferul român a fost arestat provizoriu de către ofițeri. După consultarea Parchetului, după achitarea unei garanții și desemnarea unui destinatar autorizat pentru momentul în care măsurile poliției vor fi finalizate, românul a fost eliberat miercuri dimineață.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.