Germania. Șofer profesionist român, accident grav pe o autostradă după ce i-a explodat o anvelopă Recomandat

Germania. Șofer profesionist român, accident grav pe o autostradă după ce i-a explodat o anvelopă

Anvelopa unui camion cu semiremorcă condus de un român a explodat, iar mastodontul a părăsit banda și a împins un microbuz într-un parapet din beton.

Mai multe persoane au fost grav rănite, iar traficul a fost blocat, în urma unui grav accident de circulație produs pe Austrostrad A3, lângă Erkrath, potrivit unui comunicat al Poliției din Dusseldorf.

Potrivit informațiilor publicate de autoritățile germane, un român în vârstă de 56 de ani se deplasa cu camionul său pe A3 în direcția Koln când o anvelopă din partea anterioară a explodat.

Șoferul a pierdut controlul camionului și vehiculul s-a deplasat spre banda din stânga.

A intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 53 de ani din Radevormwald și a împins vehiculul într-un parapet din beton.

În urma coliziunii, un tânăr de 30 de ani și unul de 31 de ani din microbuz au fost grav răniți. Alți cinci din cei nouă ocupanți ai microbuzului au suferit răni ușoare, mai scrie sursa citată.

Din cauza accidentului provocat de român, oamenii legii au fost nevoiți să blocheze traficul până la orele după-amiezii, iar cozile de mașini s-au întins pe kilometri întregi.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.