Flagrant: i-a cerut 3.000 de lei unui șofer pentru a-l ajuta să obțină un atestat Recomandat

Flagrant: i-a cerut 3.000 de lei unui șofer pentru a-l ajuta să obțină un atestat

O femeie din Valu lui Traian, județul Constanța, a fost prinsă în flagrant în timp ce i-a cerut 3.000 de lei unui șofer profesionist pentru a-l ajuta să obțină un atestat de pregătire profesională.

Ofiţerii de poliție judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa au prins-o în flagrant pe persoana care a cerut bani în schimbul promisiunii că îl va ajuta pe șofer.

În cursul zilei de joi, 20 octombrie, ofiţerii de poliție judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, care, în schimbul promisiunii de a-i facilita unui conducător auto obținerea atestatelor/certificatelor de pregătire profesională inițială (CPI), a pretins și primit suma de 3.000 de lei.

Anterior, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul S.J.A. Constanța au fost sesizate de o persoană din localitatea Mihail Kogălniceanu cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 42 de ani din comuna Valu lui Traian, i-a promis că-l va ajuta să obțină atestatul necesar pentru transportul de mărfuri, intervenind pe lângă profesorii examinatori la proba practică și la cea teoretică, în schimbul unei sume de bani.

Persoana în cauză a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influență. Față de aceasta s-a dispus măsura controlului judiciar.

Polițiștii nu au dat informații în comunicat despre traseul șpăgii, de la șoferi, prin femeia reținută, către examinatorii delegați de Ministerul Transporturilor.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.