ELVEȚIA. ȘOFER PROFESIONIST AMENDAT PENTRU O CAFETIERĂ Recomandat

ELVEȚIA. ȘOFER PROFESIONIST AMENDAT PENTRU O CAFETIERĂ

Șoferul unui camion a fost amendat în Elveția după un control în care agenții au apreciat că un aparat de cafea montat pe bord interferează cu câmpul vizual al șoferului.

Evenimentul a avut loc în dimineața zilei de 10 iunie 2020, când poliția a stabilit, la Centrul de Control Trafic Greu (SVKZ) din orașul Schaffhausen, că aparatul de cafea ar afecta câmpul vizual al șoferului. Mai mult, bărbatul călătorea fără a fi în posesia unui permis valabil în acest moment pentru vehiculul articulat pe care îl conducea.
La 8:15 a.m., miercuri, 10 iunie 2020, un angajat al poliției din Schaffhausen a descoperit, în timpul inspecției traficului greu din orașul Schaffhausen, că pe bordul unui camion se afla o mașină de cafea. Acest vehicul a fost dus la Centrul de Control Trafic Greu (SVKZ) din orașul Schaffhausen pentru o inspecție amănunțită.
Când s-a verificat dacă șoferul avea un câmp vizual clar, s-a constatat clar că mașina de cafea, situată pe planșa de bord, bloca în mare măsură câmpul vizual conducătorului auto. În urma inspecției ulterioare a vehiculului și a conducătorului auto, s-a constatat că permisul, cu categoriiile C + E necesare, a expirat la 11 aprilie 2019. Bărbatul călătorea astfel fără documentele necesare.
Șoferul profesionist, un slovac în vârstă de 45 de ani, a trebuit să depună câteva mii de franci garanție pentru a nu fi arestat. De asemenea, i s-a interzis să continue cursa și vehiculul a trebuit să fie ridicat de o altă persoană, care avea dreptul legal de a conduce un camion.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.