ELVEȚIA. Șofer profesionist, amendat pentru că a condus cu un pabriz cu vizibilitate redusă Recomandat

ELVEȚIA. Șofer profesionist, amendat pentru că a condus cu un pabriz cu vizibilitate redusă

Poliția elvețiană l-a oprit pe un șofer de camion portughez care conducea pe autostrada A1 cu vizibilitate redusă prin parbriz.

O parte din câmpul vizual al șoferului a fost obturat prin lipirea unor stegulețe. Riscurile de accidente erau considerabil ridicate de un câmp vizual atât de restrâns încât bărbatul a fost obligat să înlăture totul pentru a-și continua călătoria. Potrivit declarației poliției, amenda a fost mare!

Alte plângeri similare
Nu este prima dată când șoferii de camioane sunt opriți pentru cauze similare.
Un șofer de camion a fost amendat, în 2018, la Zaragoza, pentru că purta autocolante și jaluzele pe geamuri. Pentru "decorarea parbrizului" șoferul a fost amendat cu 200 de euro.

vizibilitate scazuta

Precept încălcat
„Conducerea cu un vehicul a cărui parbriz nu îi permite șoferului o vizibilitate clară pe întregul drum din cauza montării de foi, autocolante, perdele sau alte elemente neautorizate.", este reglementarea încălcată de acești șoferi profesioniști.
Un alt caz similar s-a produs tot în Spania, când, unități ale sediului central din Cantabria au amendat un șofer pentru montarea unei plăci luminoase pe parbriz.

amenda sofer

amenda sofer 2

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.