Drumurile din Constanța pe care merg camioane, asfaltate

Drumurile din Constanța pe care merg camioane, asfaltate

Până la începerea campaniei agricole de recoltare, toate drumurile intens circulate din Portul Constanța vor fi asfaltate, potrivit unui anunț al CNAPM Constanța.



În perioada imediat următoare, CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța va începe asfaltarea tuturor drumurilor intens circulate din Portul Constanța.

„Lucrările de asfaltare se vor concentra pe legăturile cu autostrada A4, inclusiv podul hobanat peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, precum și pe partea de nord a Portului Constanța.

Vor fi asfaltate 22 de sectoare de drum printre care drumul dintre Poarta 7 și Poarta 9, afectat de traficul camioane, drumul care face legătura cu podul de la Poarta 5, drumul spre silozurile Anghel Saligny, accesul spre danele 43 și 44, accesul la noua parcare de la rădăcina molului 3”, transmite sursa citată.

Toate lucrările, care totalizează peste 31.000 metri pătrați de suprafață asfaltată, se vor derula pe durata a două luni, pentru ca toate drumurile să fie pregătite pentru afluxul de camioane determinat de viitoarea campanie agricolă, conform CNAPMC.

În prima fază a lucrărilor vor fi prioritare toate legăturile cu autostrada A4, apoi șantierele se vor muta spre nordul portului.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04



Valoarea totală a lucrărilor este de 1.838.400 lei (fără TVA), sumă asigurată din surse proprii ale Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.