Două femei rănite după coliziunea dintre un camion și un vehicul

Două femei rănite după coliziunea dintre un camion și un vehicul

Două femei au fost rănite, una rămânând încarcerată, miercuri dimineaţă, în urma coliziunii între un TIR şi un autoturism, în comuna Gherăeşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ

.

"Prin apel la 112, in jurul orei 23,37, pompierii romaşcani au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în comuna Gherăeşti. În urma accidentului rutier produs între un TIR şi un autoturism au rezultat două victime conştiente, din care una încarcerată. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au scos din autoturism o femeie de 41 de ani, aflată pe scaunul din dreapta conducătorului auto", au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Potrivit sursei citate, femeia a fost preluată de echipajul de paramedici şi transportată la CPU Roman, iar conducătoarea autoturismului, în vârstă de 18 ani, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman şi un echipaj de la SAJ. Militarii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor şi au sablat căile rutiere.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.