Doi tineri au murit după ce au depășit un camion fără să se asigure

Doi tineri au murit după ce au depășit un camion fără să se asigure

Doi tineri de 21 de ani și-au pierdut viața în această dimineață, într-un accident teribil care s-a produs în apropiere de Postul Vamal Leușeni. Potrivit Poliției, victimele sunt șoferul și pasagerul unui BMW, care a ieșit la depășire pe banda cu sens opus de deplasare pe traseul Leușeni-Hîncești și avariat două automobile care se deplasau regulamentar.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, a declarat că apelul la 112 a parvenit în dimineața zilei de marți, 14 decembrie, în jurul orei 8:00.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că șoferul automobilului de marcă BMW, un bărbat în vârstă de 21 de ani, s-a angajat în depășirea unui TIR. Acesta nu s-ar fi isprăvit cu această manevră și a tamponat un automobil de marca Chrysler care, în urma impactului, a fost proiectat într-un automobil Toyota.

În urma traumelor primite, șoferul și un pasager de 21 ani din automobilul BMW au decedat pe loc.

Cristina Vicol a precizat că ceilalți șoferi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele (replicamedia.md).

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.