Doi morți și trei răniți după coliziunea cu un camion

Doi morți și trei răniți după coliziunea cu un camion

Traficul rutier a revenit la normal pe Drumul Naţional 1, în localitatea Scoreiu, unde miercuri dimineaţa a avut loc un accident rutier în urma căruia au decedat două persoane şi alte trei au fost rănite, au informat reprezentanţii Poliţiei şi cei ai Ambulanţei Sibiu.

"Traficul rutier s-a reluat, pe ambele sensuri", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

Şoferul unui autoturism şi un pasager din maşina acestuia au decedat după ce au intrat pe contrasens, într-un camion. Alte două persoane, pasagere în maşina care a intrat pe contrasens, au fost rănite, fiind transportate la unul din spitalele din municipiul Sibiu. În urma impactului a fost rănit şi şoferul camionului, care, de asemenea, a fost transportat la un spital din municipiu.

"Un accident rutier a avut loc pe DN 1, localitatea Scoreiu, în apropierea intersecţiei cu DN 7C. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri se pare că şoferul unui autoturism care circula spre Braşov, pe fondul stării de oboseală, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un camion (condus de un bărbat de 42 de ani din Racoviţa). Din păcate, şoferul din autoturism este decedat", a explicat Luciana Lazăr.

La scurt timp după producerea accidentului, o femeie, pasageră în autoturism, a decedat.

 

ORA 8.47 Două persoane au decedat şi alte trei au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc miercuri dimineaţa, pe DN 1, în localitatea Scoreiu, potrivit primelor informaţii oferite de căte reprezentanţii Ambulanţei, ai Poliţie şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"Un accident rutier a avut loc pe DN 1, localitatea Scoreiu, în apropierea intersecţiei cu DN 7C. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri se pare că şoferul unui autoturism care circula spre Braşov, pe fondul stării de oboseală, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un camion (condus de un bărbat de 42 de ani din Racoviţa). (...) Din păcate, o a doua persoană a decedat. Traficul în zonă este blocat în acest moment", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Potrivit acesteia, traficul rutier în zonă este blocat.

Şoferul care a produs accidentul şi încă un pasager din maşina sa au decedat, a anunţat Ambulanţa Sibiu.

"Din păcate, două persoane din autoturism sunt declarate decedate", au declarat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sibiu.

Două dintre persoanele rănite, şoferul TIR-ului şi o femeie, sunt transportate la unul dintre spitalele din municipiul Sibiu. AGERPRES/(AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Irina Giurgiu)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.