DN2- dintr-un camion răsturnat curge motorină Recomandat

DN2- dintr-un camion răsturnat curge motorină

Un autocamion s-a răsturnat în afara părţii carosabile, marţi dimineaţa, pe DN 2, existând scurgeri de motorină din rezervor, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier este blocat în acest moment în acea zonă din judeţul Ialomiţa.
Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc la kilometrul 60+600 metri, între localităţile Urziceni şi Cotorca, judeţul Ialomiţa.
Un autocamion s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Întrucât sunt prezente scurgeri de motorină din rezervor, perimetrul a fost delimitat, fiind oprită circulaţia în ambele sensuri, conform Infotrafic.
Șoferul de 56 de ani a murit, marţi dimineaţa, după ce TIR-ul condus de acesta s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 2, în zona satului Cotorca, din comuna Ciocârlia.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămioara Chirea, conducătorul auto a rămas încarcerat în capul-tractor al vehiculului.
“Din cauza modului în care s-au poziţionat, în urma accidentului, cabina, remorca şi încărcătura TIR-ului, salvatorii de la Detaşamentul Urziceni au lucrat timp de aproximativ 2 ore pentru asigurarea accesului către victimă şi scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru descarcerare. Din nefericire, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată”, a precizat sursa citată.
Conform acesteia, impactul vehiculului cu solul a condus la producerea unor avarii inclusiv la rezervor, existând scurgeri de motorină.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.