Directorul Aeroportului Otopeni, DEMIS

Directorul Aeroportului Otopeni, DEMIS

Compania care administrează cele două aeroporturi de lângă Bucureşti, Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB), are, începând de joi, un nou director general, George Alexandru Ivan, fost director comercial în cadrul companiei, după ce Gabriel Stoe a fost demis de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, potrivit unor surse consultate de News.ro.


Fostul director general al Tarom Stoe a fost demis după ce Răzvan Cuc a efectuat o vizită inopinată, joi dimineaţă, în aeroportul Henri Coandă.

Cuc s-a arătat extrem de nemulţumit de conducerea companiei care administrează aeroportul după ce a declarat că a găsit ” o mizerie de nedescris”, el susţinând că ”românii merită un altfel de management”.

Stoe a fost numit în funcţia de director general interimar al CNAB în 1 februarie.

George Alexandru Ivan a fost directorul comercial al CNAB în perioada septembrie 2017 - martie 2018, potrivit daelor din CV-ul său. În iulie 2018, el a fost numit în funcţia de director comercial al RADET.

El a fost membru in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în perioada septembrie 2017 – decembrie 2017.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping