De ce au fost amendați șoferii de camion și de microbuz în Prahova? Recomandat

De ce au fost amendați șoferii de camion și de microbuz în Prahova?

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, împreună cu cei ai Biroului Rutier Ploiești, au efectuat o acțiune pe Drumul Național 1 B, în comuna Bucov. Au fost vizați șoferii care transportau mărfuri și persoane.

În urma filtrelor, polițiștii au aplicat 26 de amenzi, dintre care, 20 conducătorilor auto care transportau marfă și 6 celor care conduceau autovehicule de transport persoane.

Printre neregulile constatate s-au numărat nerespectarea timpilor de odihnă, utilizarea necorespunzătoare a cartelei tahograf, deficiențe de stare tehnnică, lipsă documente prevăzute de legislația incidentă- în cazul transportului de persoane, valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată, sau conducere sub influența alcoolului- în cazul unui conducător auto al unui ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă.

Au mai fost reținute un permis de conducere pentru conducere sub influența alcoolului și un certificat de înmatriculare pentru valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată.

”Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 5.300 de lei” au transmis reprezentanții IPJ Prahova.


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.