Documentar despre marele Michael Schumacher

Documentar despre marele Michael Schumacher

Un film documentar dedicat septuplului campion mondial german de Formula 1 Michael Schumacher, rănit grav la cap în urmă cu şase ani, în timp ce schia, va apărea în luna decembrie şi va cuprinde imagini inedite şi mărturii ale familiei pilotului, informează AFP.

Intitulat "Schumacher", documentarul respectiv a fost realizat de cineaştii germani Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertons, cu "susţinerea totală" a apropiaţilor fostului pilot, care trăieşte la Gland, în cantonul elveţian Vaud, a anunţat purtătoarea de cuvânt a familiei Schumacher, Sabine Kehm, într-un comunicat.

Filmul urmează să fie lansat în Germania şi Elveţia pe 5 decembrie 2019, înainte ca Schumacher să împlinească 50 de ani, precum şi pentru a se marca 25 de ani de la primul titlu de campion mondial din cariera sa, cucerit în 1994.

Documentarul va cuprinde mărturii ale tatălui lui Schumacher, Rolf, soţiei acestuia, Corinna, şi celor doi copii ai cuplului, Gina şi Mick, ultimul fiind la rândul său pilot, în Formula 2, precum şi ale unora dintre foştii colegi şi rivali ai lui "Schumi".

Michael Schumacher, născut la Huerth, în Germania, este cel mai titrat pilot de Formula 1 din toate timpurile, cu 91 Mari Premii câştigate. El s-a retras din competiţie în 2012, dar în anul următor a fost victima unui accident de schi, la Meribel (Franţa), în urma căruia a suferit grave leziuni cerebrale, iar de atunci nu a mai avut nicio apariţie publică.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.