De ce nu a fost lăsat în România un șofer ucrainean de camion? Recomandat

De ce nu a fost lăsat în România un șofer ucrainean de camion?

Un ucrainean în vârstă de 56 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să intre în România la volanul unui camion

Bărbatul s-a prezentat în cursul zilei de luni, 24 iunie, ora 17:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret. Acesta a prezentat la control documentele mașinii și cele personale, ocazie cu care polițiștii de frontieră au constatat că avea suspendat dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile din România încă din noiembrie 2023.Pentru că a ignorat această interdicție, ucraineanul este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, scrie Monitorul de Suceava.

Mulți dintre bărbații din Ucraina, refugiați în România și-n alte state ale UEDe la izbucnirea conflictului din vestul Ucrainei, bărbații care au putut, au fugit din calea războiului. În prezent, există restricții dure de părăsire a teritoriului controlat de către Volodimir Zelenski. Astfel, cei care sunt apți din punct de vedere fizic, pot fi înrolați oricând. Pe internet au apărut imagini cu cetățeni săltați de pe stradă, de militarii ucraineni.Între timp, Ucraina nu dorește să comunice pierderile reale de vieți omenești, suferite pe front.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.