Vineri, 12 Aprilie 2024 - TIRMagazin.ro

Un camion a intrat în plin într-un microbuz

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de 11 aprilie, în apropierea satului Măgdăcești, din raionul Criuleni. Coliziunea s-a produs dintre un camion și un microbuz de pe ruta Drăsliceni-Chișinău, comunică pentru AGORA ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău. Mai mulți pasageri au avut de suferit, printre aceștia sunt și copii.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

România, cele mai multe accidente rutiere din UE

Numărul persoanelor din Uniunea Europeană decedate în accidente rutiere a crescut cu 4% în 2022, comparativ cu 2021, iar cea mai ridicată rată a deceselor în urma accidentelor rutiere s-a înregistrat în România (86 de morţi la un milion de locuitori), arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Când vor apărea scanerele pentru camioane în vămi?

Autoritatea Vamală Română (AVR) pregătește o serie de modificări în perioada următoare, printre care unele de structură, cum este înființarea unui nou post de vicepreședinte pentru digitalizare, similar cu ANAF, angajări pentru Unitatea Nucleară și Centrul National de Imagistică, cele care vor opera noile scanere, precum și preluarea departamentului responsabil de infrastructura IT a Vămii, aflat în prezent în cadrul Centrului Național pentru Informații Financiare (CNIF), potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.