Miercuri, 03 Ianuarie 2024 - TIRMagazin.ro

VIDEO Un avion transportat de un camion a rămas blocat sub pod

În cea mai mare parte a lumii, atunci când un camion ar avea misiunea de a transporta fuzelajul unui avion, asta ar însemna o operaţiune de transport agabaritic, coordonată din timp, cu traseul bine estimat pentru a putea încăpea peste tot, cu semnalizări şi însoţitori. În India, însă, un şofer a preluat de unul singur comanda de transportare a unui asemenea fuzelaj, mizând doar pe faptul că are o remorcă mai lungă şi mai lată.

Avionul trebuia transportat spre oraşul Asam din statul Bihar, India, Şoferul a înaintat o bună parte din traseul său de circa 1.500 km, dar a rămas blocat la un moment dat sub podul Piprakothi. O mare parte din fuzelaj a trecut sub pod, însă când a ajuns în regiunea cozii, acesta a agăţat adânc structura podului, iar remorca a rămas imobilizată.

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, dezumflarea roţilor şi ajutorul de tractare al altor camioane pentru a debloca remorca şi fuzelajul de sub pod după câteva ore.

Fuzelajul de avion, de model Airbus A320, trebuia transportat la noua destinaţie pentru a deveni restaurant acolo. Într-un final, după toate eforturile de deblocare, avionul a fost eliberat din mrejele podului.

Mai multe imagini AICI

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.