Au dispărut camioanele de la Vama Siret, a rămas mizeria de nedescris Recomandat

Au dispărut camioanele de la Vama Siret, a rămas mizeria de nedescris

Drumul european 85, care duce spre Vama Siret, poate fi redenumit drumul mizeriei. Coada de tiruri care s-a întins în unele zile chiar și până la Dărmănești a dispărut, dar în locul ei acostamentul și ogoarele din jur s-au transformat într-un adevărat coș de gunoi.

Șoferii care au stat în coadă chiar și zile întregi nu au avut milă cu mediul înconjurător și au abandonat tot ce nu le-a mai fost necesar prin cabină, de la peturi, doze de suc până la coji de portocale sau diferite ambalaje. Asta fără a mai pune la calcul că tot acolo și-au făcut necesitățile fiziologice, așa încât nu trebuie uitat mirosul lăsat în zonă. Este vorba doar de partea de mers spre Vama Siret, adică exact acolo unde s-au aflat tirurile.

Parte din vină o au și cei de la Drumuri Naționale, care nu au făcut nimic pentru a curăța mizeria. De exemplu, înainte de localitatea Grănicești este o parcare în care se află două coșuri de gunoi, care firește dau pe afară, semn că nimeni nu a mai ridicat deșeurile de zile bune. Oricum, este o situație deloc plăcută și care nu onorează pe nimeni, mai ales că vorbim de un drum european, poate cel mai important din județ.

Imagini AICI

(monitorulsv.ro)


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.