Luni, 22 Ianuarie 2024 - TIRMagazin.ro

Un camion condus de un șofer beat s-a răsturnat

Un camion s-a răsturnat, luni, și a lovit un stâlp de lemn și un gard în comuna argeșeană Drăganu. Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, întrucât sunt scurgeri de motorină din rezervor, anunță ISU Argeș. Potrivit presei locale, şoferul profesionist ar fi fost băut.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ce salariu primește un șofer de camion în Germania?

Ca șofer de camion aveți o mare responsabilitate. Marfa trebuie să fie transportată în siguranță până la destinație. Uneori sunt parcurse distanțe foarte mari. Pentru a-și garanta propria siguranță, a mărfurilor lor și a celorlalți utilizatori ai drumului, șoferii trebuie să fie foarte atenți și concentrați la drumi. De asemenea, sunt responsabil pentru verificarea regulată a vehiculului și, dacă este necesar, pentru efectuarea unor lucrări simple de reparație. Vă întrebați poate ce salarii primesc șoferii de camion în Germania în 2024?

Potrivit informațiilor colectate pe platforma StepStone, șoferii de camion din Germania pot conta pe câștiguri începând de la un minim de 29.900 euro pe an, ceea ce se traduce în aproximativ 2.492 euro pe lună. Șoferii de camion cu cele mai mari câștiguri pot ajunge un venit de aproximativ 41.100 de euro pe an, ceea ce se traduce în 3.425 de euro pe lună. Salariul mediu anual al șoferilor de camion este în prezent de 35.300 euro, ceea ce se traduce într-un salariu lunar de 2.942 euro și o rată orară de 18,39 euro. (ziarulromanesc.de)


VERSUS S03 E03


STEFAN BANICA JR

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO. Șofer de camion a lovit un bicilist. „NU l-am văzut!”

Un biciclist a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut azi dimineață în municipiul Satu Mare. Șoferul unui autocamion a lovit un pensionar care se deplasa pe bicicletă pe partea carosabilă, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la ieșirea din municipiul Satu Mare. Norocul a făcut ca biciclistul să nu fie rănit grav în urma coliziunii cu camionul.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Una din cele mai frumoase șoferițe de camion, în stare critică la spital

Mălina Dragomir devenea cunoscută în mediul online, în urmă cu 4 ani, când se spunea că este cea mai frumoasă șoferiță de camion din România. Recent, s-a îmbolnăvit și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ar fi fost în stare critică într-un spital din Capitală și a așteptat să primească un organ, pentru că viața ei atârna de un fir de ață.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.