Joi, 09 Martie 2023 - TIRMagazin.ro

8.700 lei/an noul tarif de referință RCA pentru camioane. Bonus Malus - 25%

​Prețurile RCA ar putea crește și mai mult în acest an. Noile tarife de referință RCA, un reper pentru consumatori în privința prețurilor finale la asigurările auto în următoarele 6 luni, au fost publicate de ASF și sunt mai mari pentru toți șoferii, în unele cazuri și cu peste 41%, comparativ cu tarifele de referință din luna august ori februarie 2022.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Se deschid noi puncte de trecere a frontierei între România și Moldova

În perioada 06-07 martie 2023, la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, a avut loc vizita oficială a unei delegații a Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, condusă de domnul comisar şef Rosian VASILOI. În cadrul întâlnirii s-a avut în vedere implementarea unor proiecte comune în plan operațional, precum şi continuarea dialogului la nivel instituțional pe fondul noilor provocări instituționale.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Tramvaiul 41 din Capitală va ajunge pe Centura București

Miercuri, 08.03.2023, CNAIR a transmis la ANAP documentația de atribuire în vederea încheierii contractului avaâd ca obiect: Proiectarea și execuția lucrărilor pentru Conexiunea proiectului „Penetrație Prelungirea Ghencea – Domnești și Supralărgire Bulevardul Ghencea între strada Brașov și Terminal Tramvai 41” cu proiectul „Pasaj Suprateran pe Dj 602, Centura București – Domnești”.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.