Un șofer român de camion a trecut pe roșu și a lovit un copil Recomandat

Imagine de arhivă cu scop strict ilustrativ Imagine de arhivă cu scop strict ilustrativ

Un șofer român de camion, de 25 de ani, a provocat un accident teribil în Karlskamp (Renania de Nord-Westfalia), Germania. Deși era zăpadă pe jos, a trecut pe roșu și a călcat un băiat de 12 ani, care a avut nevoie să fie dus de urgență la spital.

Un băiat de 12 ani a fost lovit de un camion în timp ce traversa strada Weststraße din Karlskamp marți seara (7 martie) și a fost grav rănit.

Băiatul a vrut să traverseze strada la un semafor pentru pietoni la ora 19.00. La acea oră era deja întuneric și ningea.

Șofer român de camion, accident teribil în Germania: A trecut pe roșu și a călcat un băiat de 12 ani

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din România conducea camionul său pe Weststraße în direcția Gummersbach. În timp ce se apropia de semafor, acesta a trecut pe roșu.

Potrivit propriei relatări, tânărul de 25 de ani a încercat să frâneze, dar vehiculul său a continuat să alunece drept înainte pe noroi. Acest lucru a dus la o coliziune cu copilul, care traversa strada la culoarea verde a semaforului.

Băiatul a căzut în urma coliziunii și a suferit răni grave. O ambulanță l-a transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare. Se pare că autocamionul nu a fost avariat.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.