Cotorca: Șofer profesionist, mort între fiarele contorsionate Recomandat

Cotorca: Șofer profesionist, mort între fiarele contorsionate

Şoferul camionului care s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe DN 2, în Ialomiţa, a murit, în urma accidentului, între fiarele contorsionate ale cabinei.

El a fost prins în capul-tractor al autovehiculului în urma impactului.
Camionul, înmatriculat în Bulgaria, transporta polietilenă. Traficul pe DN 2, blocat în urma accidentului, a fost reluat.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, sublocotenentul Lăcrămioara Chirea, accidentul s-a produs pe DN 2, în zona satului Cotorca, din comuna Ciocârlia, judeţul Ialomiţa. Un camion s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar conducătorul auto a rămas încarcerat.
"Conducătorul auto a rămas încarcerat în capul-tractor al vehicului. Din cauza modului în care s-au poziţionat, în urma accidentului, cabina, remorca şi încărcătura TIR-ului, salvatorii de la Detaşamentul Urziceni au lucrat timp de aproximativ două ore pentru asigurarea accesului către victimă şi scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru descarcerare. Din nefericire, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată", a declarat Chirea.
În urma impactului cu solul, a fost avariat şi rezervorul camionului, existând scurgeri de motorină din acesta. Perimetrul a fost delimitat şi au fost asigurate măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor în zonă, cu ajutorul unei autospeciale de stingere.
Camionul care s-a răsturnat în Ialomiţa este înmatriculat în Bulgaria şi transporta polietilenă.
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 se desfăşoară normal.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping