Copil de 14 ani care traversa corect strada, lovit de camion

Copil de 14 ani care traversa corect strada, lovit de camion

Un puştan în vârstă de 14 ani a ajus la spital după ce a fost lovit de un tir în timp ce traversa corect strada. La faţa locului a intervenit ambulanţa SMURD de terapie intensivă care a preluat victima conștientă și şi a transportat-o la spiral. Din primele informații puştanul a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că Petre Cătălin Z., de 47 de ani, din Brașov, conducea un ansamblu rutier (cap tractor cu semiremorcă) din direcția Pitești spre Vâlcea. Ajuns la Bascov, satul Valea Ursului, a acroșat un adolescent de 14 ani, din Bascov, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Tamponări şi răniţi care nu a vrut să meargă la spital
Joi seară, în judeţ şi în Piteşti au avut loc alte trei accidente soldate cu pagube materiale şi cu persoane rănite uşor. După ce au primit îngrijiri medicale, victimele au refuzat transportul la spital.
Primul dintre ele, în care au fost implicate trei autoturisme – o Dacia Logan, un Opel şi Volkswagen Passat break a avut loc la Albeștii de Argeș, iar o persoană a suferit un atac de panică.

Cel de al doilea s-a produs pe DN 7C laValea Iașului, unde de asemenea au fost implicate trei autovehicule. O persoană rănită uşor a primit îngrijiri şi nu a dorit să meargă la spital.

Al treilea accident produs între un autoturisme și un microbuz a avut loc în Pitești la intersecția dintre Calea Craiovei şi bulevardul Frații Golești în fţă la biserica Sf. Ilie. Au intervin pompierii militari cu o autospecială, două echipaje SMURD și o ambulanţă a serviciului judeţean. Patru victime s-au ales cu leziuni minore şi după evaluarea medicală au refuzat transportul la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.