Control judiciar pentru un șofer care voia să scoată migranți din țară Recomandat

Control judiciar pentru un șofer care voia să scoată migranți din țară

Control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pe numele unui tânăr de 21 de ani, din București. Măsura a fost luată în 6 decembrie de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad după ce în noaptea de 4 spre 5 decembrie, bucureșteanul a încercat să scoată ilegal din România, 16 migranți, aceștia fiind ascunși într-un locaș special amenajat în autotutilitara pe care tânărul de 21 de ani o conducea.

„Prin ordonanţa din data de 5 decembrie procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de migranţi şi tentativa de trecere frauduloasa a frontierei. În fapt, din probele administrate până în prezent, în data de 5 decembrie, în jurul orei 00:00, la PTF Nădlac s-a prezentat pe sensul de ieşire din Romania P.D., cetățean roman, domiciliat în municipiul Bucureşti, conducând autoutilitara marca Renault înmatriculată în România, acesta deplasându-se pe ruta România – Germania cu transport de lambriuri din plastic.

Cu ocazia controlului de frontieră, în baza analizei de risc, s-a efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care s-a observat că în compartimentul marfă se află un locaș special amenajat aflat sub marfa transportată, care se întinde pe aproximativ toată suprafața podelei, unde se aflau ascunse 16 persoane de origine din Pakistan. La data de 6 decembrie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul P.D. pentru o perioadă de 60 de zile. Urmărirea penală continuă”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.


I LOVE DRACULA EP.01


ASCET SERVICE FORD TRUCKS

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.