Condamnat pentru șpagă, s-a angajat din nou la ARR Recomandat

Condamnat pentru șpagă, s-a angajat din nou la ARR

Sebastian Sabău, unul dintre foştii inspectori de trafic ai Autorităţii Rutiere Române din Bihor condamnaţi definitiv cu suspendare, în 2015, pentru că percepeau taxe de protecţie ca să nu-i amendeze pe şoferii găsiţi cu nereguli, s-a întors la „locul faptei".

Presa a aflat cu stupoare că Sabău a fost reangajat încă de anul trecut în cadrul ARR Bihor, adică în instituţia pe care o transformase într-un adevărat „sereleu", fiind interceptat în timp ce „jumulea" transportatori de bani, ciment, rigips şi gleturi.

Omul şi-a ispăşit pedeapsa şi şi-a obţinut reabilitarea, zic şefii ARR din Bucureşti, susţinând că Sabău a fost reîncadrat prin concurs, unde se menţionează că şpăgarii condamnaţi nu pot participa, dar şi că sunt exceptaţi cei pentru care a intervenit reabilitarea, adică fapta le-a fost ştearsă din cazier.

Pe româneşte, deşi a fost dovedit şpăgar, omul e acum curat, spălat, numai bun de pus la treabă. Plus că, spun tot ei, Sabău şi-a câştigat noul post de referent pentru că a fost cel mai bun dintre candidaţi, chestiune care nu-i de mirare, din moment ce lucrase ani buni în instituţie şi, deci, ştia legislaţia şi-n somn.

Ba chiar şi cum se încalcă, după cum s-a dovedit.


schmitz ecoflex video width=560" height="315">

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.