Coloane de maşini de 12 kilometri în punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară

Coloane de maşini de 12 kilometri în punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară

Centrul Infotrafic avertizează că, marţi, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac, la punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi Nădlac II, coloanele de maşini fiind de 12 kilometri.


Centrul Infotrafic anunţă că, marţi, traficul rutier pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac se desfăşoară dificil, în coloană (aproximativ 12 kilometri), la ieşirea din ţară.

Se circulă, de asemenea, îngreunat (coloană de aproximativ 4 kilometri) şi pe DN7 (E68) Arad – Nădlac, în acelaşi punct de trecere a frontierei (Nădlac, judeţul Arad).

Pentru a evita ambuteiajele, sfătuim conducătorii auto care intenţionează să se deplaseze către Ungaria să utilizeze alte puncte de trecere a frontierei, care nu sunt aglomerate:

- pentru traficul greu – PTF Vărşand (judeţul Arad);
- pentru traficul uşor – PTF Turnu (judeţul Arad)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping