Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria. Se aşteaptă până la şase ore

Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria. Se aşteaptă până la şase ore

Toate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt aglomerate, marţi, pe arterele de ieşire din România dedicate automarfarelor, formându-se coloane de până la zece kilometri, în timp ce timpii de aşteptare pentru control sunt de până la şase ore.


În cursul nopţii de luni spre marţi, sute de camioane au ajuns în punctele Nădlac I, Nădlac II, Vărşand, Borş şi Petea, iar marţi dimineaţă se lucra peste capacitatea obişnuită de control la ieşirea din România.

La Nădlac II, pe autostradă, coloana de automarfare depăşeşte zece kilometri. Chiar dacă se lucrează pe cinci artere de ieşire dedicate traficului greu, şoferii aşteaptă cel puţin patru ore pentru control.

La Vărşand, unde se lucrează pe două artere de ieşire, se aşteaptă şase ore, iar la Borş se aşteaptă cel puţin cinci ore, aici fiind deschise trei artere pentru camioanele care intră în Ungaria.

De asemenea, la Petea se aşteaptă şase ore pentru tranzitarea punctului de frontieră, fiind deschise trei artere de control.

Traficul greu ar urma să revină la valori normale miercuri, în timp ce tranzitarea punctelor de frontieră cu maşini şi autocare nu este afectată.

Camioanele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu au putut intra pe teritoriul Ungariei începând de sâmbătă ora 23.00 şi până luni la ora 23,00, în această perioadă catolicii sărbătorind Rusaliile.

Poliţia de Frontieră anunţă o creştere a numărului de automarfare care se prezintă în punctele de trecere a frontierei pe sensul de ieşire din ţară, la graniţa cu Ungaria. De luni seară, de la ridicarea restricţiilor din Ungaria, şi până marţi dimineaţă, s-au făcut formalităţile pentru peste 2.700 de automarfare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.