Coloană de camioane de 3 kilometri la Nădlac

Coloană de camioane de 3 kilometri la Nădlac

O coloană de camioane lungă de trei kilometri s-a format, miercuri, pe autostradă înainte de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, unde şoferii trebuie să aştepte pentru ieşirea din ţară cel puţin două ore.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Andrei Dincă, a declarat, pentru Agerpres, că traficul greu este intens şi la Vărşand şi Nădlac I.

"Se înregistrează un număr mare de automarfare prezentate la verificările de frontieră, dar cel mai mare timp de aşteptare este la Nădlac II. Aici sunt disponibile trei artere de ieşire pentru traficul greu iar timpul de aşteptare este de 120 de minute. Le recomandăm şoferilor care se îndreaptă spre frontieră să consulte aplicaţia 'Trafic online' de pe site-ul Poliţiei de Frontieră pentru a găsi punctele mai puţin aglomerate prin care pot trece în Ungaria", a afirmat Dincă.

La Vărşand, unde sunt disponibile trei artere pentru camioane, şoferii aşteaptă aproximativ 90 de minute pentru a intra în ţara vecină, în timp ce la Nădlac I se aşteaptă mai puţin, 30 de minute, iar aici este deschisă o arteră.

Pe sensul de intrare în România, cel mai aglomerat punct este tot Nădlac II, unde se aşteaptă 90 de minute.

În cazul traficului uşor şi turistic, tranzitarea frontierei cu Ungaria prin judeţul Arad se face normal pe ambele sensuri.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.